Állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételei

2020. június 5-től a Magyar Állatorvosi Kamara szigorú szabályozásokat vezetett be az állatorvosi szemészeti szakrendelésekkel kapcsolatban. Ezentúl csak azok az állatorvosok végezhetnek szemészeti szakrendelést, akik megfelelnek a magas szintű felszereltségi és szakmai felkészültségi követelményeknek, és vizsgán bizonyították tudásukat. Cikkünkben részletesen tárgyaljuk, hogy ezek a változások hogyan befolyásolják az állatorvosi szemészeti ellátást, és milyen előnyökkel járnak a háziállatok számára. Ismerd meg, milyen követelményeket kell teljesítenie egy állatorvosnak, hogy szemészeti szakrendelést végezhessen!

A Magyar Állatorvosi Kamara 2020.06.05-i hatállyal szabályozta az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételeit.

Ettől az időponttól szemészeti szakrendelést csak az az állatorvos végezhet, aki mind felszereltségben, mind szakmai felkészültségben megfelel a szigorú követelményeknek és vizsgán bizonyította tudását.

A szabályozás nagyon fontos lépés a magyar állatorvosi specializáció folyamatában, hiszen az állattulajdonosok maximálisan biztosak lehetnek abban, hogy megfelelő szemészeti szakellátás várja kedvenceiket azokban a rendelőkben, melyek rendelkeznek a szakrendelés végzéséhez szükséges engedéllyel.

Rendelőnk 2021. évben teljesítette a szükséges tárgyi és személyi feltételeket, így megkaptuk az engedélyt szemészeti szakrendelés végzésére.

A szemészeti szakrendeléshez szükséges feltételek a Magyar Állatorvosi Kamara honlapján olvashatóak: Magyar Állatorvosi Kamara – A szemészeti szakrendelések tárgyi feltétele

Szembetegséggel kapcsolatos kérdés vagy időpont foglalás miatt hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámok bármelyikén:

Telefon: +3612904410

Mobil: +36305345914 (09-20 óra között hívható)

Miért válasszon minket?

Profi orvosok

Profi orvosok

Dr. Lévai Péter és Dr. Kovács Teréz szemész állatorvosok várják szemészeti szakrendelésen

Szakértelem

Szakértelem

Orvosaink és rendelőnk a legújabb, legszigorúbb állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételeinek is eleget tesz. Erről bővebben itt olvashat!

Szakrendelés

Szakrendelés

Rendelőnk szemészeti szakrendelés végzésére jogosult 2021 óta, melyet a Magyar Állatorvosi Kamara szabályoz.

Mi segítünk!

Mi segítünk!

Hívjon ha kérdése van vagy akár időpont foglalás miatt az alábbi telefonszámok bármelyikén: +36-1-290-4410 vagy +36-30-534-5914