Kérdése van? Időpontot szeretne foglalni? Hívjon most!

Állatorvosi szemészeti szakrendelés

Magyar Állatorvosi Kamara 2020.06.05-i hatállyal szabályozta az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételeit.

Ettől az időponttól szemészeti szakrendelést csak az az állatorvos végezhet, aki mind felszereltségben, mind szakmai felkészültségben megfelel a szigorú követelményeknek és vizsgán bizonyította tudását.

A szabályozás nagyon fontos lépés a magyar állatorvosi specializáció folyamatában, hiszen az állattulajdonosok maximálisan biztosak lehetnek abban, hogy megfelelő szemészeti szakellátás várja kedvenceiket azokban a rendelőkben, melyek rendelkeznek a szakrendelés végzéséhez szükséges engedéllyel.

Rendelőnk 2021. évben teljesítette a szükséges tárgyi és személyi feltételeket, így megkaptuk az engedélyt szemészeti szakrendelés végzésére.

A szemészeti szakrendeléshez szükséges feltételek a Magyar Állatorvosi Kamara honlapján olvashatóak: Magyar Állatorvosi Kamara – A szemészeti szakrendelések tárgyi feltétele

Szembetegséggel kapcsolatos kérdés vagy időpont foglalás miatt hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámok bármelyikén:

Telefon+3612904410

Mobil+36305345914 (09-20 óra között hívható)

Miért érdemes minket választania?

  • Dr. Lévai PéterDr. Benkő István és Dr. Kovács Teréz szemész állatorvosok várják szemészeti szakrendelésen
  • Orvosaink és rendelőnk a legújabb, legszigorúbb állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételeinek is eleget tesz. Erről bővebben itt olvashat!
  • Profi csapattal és remekül felszerelt rendelővel, műtővel mindenféle szemészeti problémára fel vagyunk készülve.
  • Hívjon ha kérdése van vagy akár időpont foglalás miatt az alábbi telefonszámok bármelyikén: +36-1-290-4410 vagy +36-30-534-5914