Szemész állatorvosaink és a rendelő

Kérdése van? Időpontot szeretne foglalni? Hívjon most!

A Lőrinci Állatorvosi Rendelő az 1990-e évek elején kezdte meg működését, Budapest egyik legelső magán állatorvosi szolgáltatójaként. A rendelő jelenlegi épületét Dr. Magyar Zoltán, többszörös olimpiai bajnok tornász, és állatorvos építtette, 2000-ben. Tőle visszavonulásakor, 2008-ban, Dr. Lévai Péter vette át a rendelő vezetését. Az azóta eltelt években több technikai és szakmai változás, fejlesztés történt.

Az épület átalakítása során új kezelőhelyiség épült, valamint a modern állatorvosláshoz elengedhetetlen, korszerű készülékeket szereztünk be, többek között szemfenék vizsgáló funduskamerát, számítógépes vérnyomásmérőt, réslámpa biomikroszkópot, szemészeti terápiás lézerkészüléket, digitális szemnyomásmérőt, operációs mikroszkópot, mikrosebészeti készüléket.

Mindemellett, a kor igényeinek megfelelően, állatorvosaink az orvoslás egy-egy kisebb területére specializálódtak, hogy az adott terület ellátását minél nagyobb hozzáértéssel tudják végezni.

Ennek keretében egyik fő szakterületünk a kisállatok szemészete lett és fontos tudni, hogy rendelőnk szemészeti szakrendelés végzésére jogosult.

Annak érdekében, hogy kisállatok folyamatos és magas színvonalú szemészeti ellátása biztosított legyen, 2014-ben két másik rendelővel együttműködésben létrehoztunk egy szemészeti szakrendelő hálózatot.

Ennek keretében kialakítottunk egy jól felszerelt szemészeti műtőt, melyben lehetőség van bonyolultabb szemfelszíní (pl. különböző szaruhártya problémák: fekélyek, sérülések, idegen test, perforáció), valamint szemen belüli (pl.szürkehályog) mikrosebészeti beavatkozásokra is.

A szemészeti szakrendelő hálózat keretében egy ügyeleti rendszert is létrehoztunk, hogy a sürgős szemészeti eseteket az év 365 napján el tudjuk látni késedelem nélkül.

Miért válasszon minket?

Profi orvosok

Profi orvosok

Dr. Lévai Péter és Dr. Kovács Teréz szemész állatorvosok várják szemészeti szakrendelésen

Szakértelem

Szakértelem

Orvosaink és rendelőnk a legújabb, legszigorúbb állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételeinek is eleget tesz. Erről bővebben itt olvashat!

Szakrendelés

Szakrendelés

Rendelőnk szemészeti szakrendelés végzésére jogosult 2021 óta, melyet a Magyar Állatorvosi Kamara szabályoz.

Mi segítünk!

Mi segítünk!

Hívjon ha kérdése van vagy akár időpont foglalás miatt az alábbi telefonszámok bármelyikén: +36-1-290-4410 vagy +36-30-534-5914